Krelekamp.net

We wilden om 10 uur vertrekken, dan rekenen we eigenlijk op 12 uur, maar het werd onverwacht 11 uur precies. Toen we echter om 11.30 u bij Nijmegen-noord (=Lent) reden, ontdekte Warner dat we door een misverstand de bankgirotelefoon niet bij ons hadden. Hij dacht dat ik 'm had meegenomen, en ik dacht: hij zegt dat ie de oplader heeft ingepakt, dan heeft ie ook de telefoon meegenomen. Dus vertrokken we opnieuw om 11.55 u bij ons huis.
We reden eventjes langs het einde van de straat van Celesta, om haar een tas met door haar vergeten spullen te geven. Daarna de snelweg op, waar we bij het eerste restaurant koffie met taart hebben gegeten. Na weer 2 uur rijden hebben we een broodje bockwurst gegeten en thee gedronken. En toen waren we snel in Lemgo op de camping.
De beheerster van de camping was zakelijk en korrekt. De plek erg somber, kortom het viel allemaal wat tegen. Maar eerst even op de E-bikes naar de supermarkt. Terug op de camping zijn we naar het internet gaan informeren: dat was kapot en zou ook niet snel gerepareerd worden.
's Avonds bleek onze nieuwe matras een erg goede aanschaf. We sliepen er heerlijk op.