Krelekamp.net

Vanmorgen leek het wat somber. Het was helemaal bewolkt. Hansje heeft uitgeslapen, maar ondertussen was Warner al weg geweest om broodjes te kopen. Na het ontbijt heerlijk buiten gezeten. Totdat het begon te regenen, motregen. Daarom naar binnen in de camper. Na 1,5 uur regende het nog steeds een beetje. Met regenjassen aan even naar de supermarkt in Quelle gefietst. Maar op de terugweg begon het al weer op te klaren. We hadden in ieder geval een heerlijke frisse pruimen-kruimelvlaai gescoord. De rest van de dag was het af en aan met kleine buitjes regen.
Om half 7 zijn we naar de Biergarten gegaan. Daar hebben we een pizza gegeten en een magnumijs toe. Want er was geen ander toetje voor handen. De pizza's waren niet uitmuntend, maar voor een simpele gelegenheid als een Biergarten toch prima te doen.
Toen we thuiskwamen even met Manou geskypt. Maar die had alleen maar interesse in ons als wij als opa en oma zeiden dat hij wél met de broodbakmachine mocht spelen. Dat mocht namelijk van zijn ouders niet. En als grootouders ondermijn je het ouderlijk gezag toch niet.


Pizza in de Biergarten