Krelekamp.net

Zaterdag 25-4
Vanmorgen werden we om  ongeveer 7 uur wakker. Warner heeft goed geslapen, ik ben vannacht een paar uur wakker geweest. Ik heb dit jaar dus erg veel last van de jetlag. We luieren tot 8 uur en gaan dan wassen en ontbijten. Daarna vertrekken we, op weg naar de outdoorstore Oakville. Deze blijkt 12 km terug te liggen op de route. Eindelijk komen we daar aan: en we ontdekken dat de zaak failliet is en niet meer bestaat. Alle kilometers dus voor niets gereden. We gaan dus (zeer vasthoudend) op weg naar de volgende outdoorstore. Het valt ons op dat we steeds op binnenwegen rijden. Terwijl er volgens de kaart een snelweg moet zijn. De Garmin (soort Tomtom) verwijst daar niet naar. Warner heeft het menu al doorlopen, maar kan niet vinden waar dat in zit. We komen bij deze outdoorstore aan en JA: ze hebben de drinkdop voor mijn dubbelwandige drinkfles. Hij kost Cad$ 5,50, wat erg meevalt. Maar bij de kassa blijkt, dat dit een coöperatieve zaak is, waar je eerst lid van moet worden: Cad$ 5,-- voor de rest van je leven. Dus kost de dop uiteindelijk toch nog aardig wat. Een beetje balen.
Langs nog meer binnenwegen rijden we naar Niagara Falls. In Stoney Creek doen we boodschappen en vinden ook een wijnzaak. Maar we kunnen nog steeds geen geld opnemen via ING, wat nu toch wel erg vervelend begint te worden. In Winona gaan we koffiedrinken bij de Mac, omdat we zeker weten dat ze daar wifi hebben. Het stikt er deze zaterdag van de kinderen. Koffie met een double chocolate muffin. Als toetje nemen we een kleine chocolade milkshake. Daarna rijden we op de kaart naar de snelweg en nemen toch deze om naar Niagara Falls te rijden. Waar we op een heel erg grote campground staan, die nog duurder is dan gisteren de campground. We hebben er erg traag internet. Morgen wordt de dag van de watervallen.
Ik kook aardappels, doperwten en worteltjes en een hamburger. Met weer yoghurt en verse aardbeien toe. Heerlijk. Nogmaals kijkt Warner de Garmin door en vindt nu toch uit dat de optie -vermijdt snelwegen- aan staat. Heeft de vorige huurder zeker gedaan. Bij de koffie nemen we een koetjesreepje en 's avonds chips met wijn. Misschien dat ik na de wijn, wel een keer een hele nacht slaap.
Het zoeken van de volgende campground wordt een punt, veel zijn er pas 15 mei open. Maar eerst blijven we hier 2 nachten staan. Morgen weer een dag!!

Tracklog dag 2 3 en 4