Krelekamp.net

Vanmorgen beetje later opgestaan dan de afgelopen dagen. De dag begon droog. Via Ronchester Bridge naar Jedburgh, waar we de overblijfselen van de Jedburgh Abbey and Monastery wilden bekijken. De weg van Ronchester Bridge naar Jedburgh was zó typisch Schots en prachtig, in één woord. De ruïnes van de kerk en het klooster waren ook erg indrukwekkend. Maar er was veel ongelijke grond en trappen lopen. Dus voor mij erg vermoeiend.

Daarna hebben we met koffie en taart geluncht. Toen begon het te spetteren, wat later wat losse plensbuien werden.
Vandaar naar Melrose gereden, waar we 3 maal het stadje rondreden (éénrichtingswegen) voordat we het oude treinstation vonden........waar het modeltreinenmuseum niet meer was. Dus alle moeite voor niets gedaan.
Vandaar naar het Landgoed Mortonhall gereden, in Edinburgh. Volgens het ANWB-boek vertrekt de bus naar het centrum van de stad vlakbij de camping. Dat is wel zo, er staat niet bij dat je dan op het landgoed 800 m moet lopen eerst. ( mijn maximum per dag is zo'n anderhalve km) Wel erg mooie ruime camping. Maar zonder wifi, althans die werkt niet. Campinghouder zou de provider bellen, maar het doet het nog steeds niet. Om 4 uur hield het op met regenen.
Vandaag was het 9'C en verder tussen de buien door wel zonnig.

We reden 106 km.