Krelekamp.net

Dag 5: gisteren was niet heel spannend. We hebben rustig aan gedaan (voor ons doen) met 276km naar Östersund. Onderweg een nieuw knipperlicht voor papa gekocht en geplakt met ductape. Het landschap is flink aan het veranderen, we rijden door de uitlopers van de bergen die tussen Noorwegen en Zweden liggen. Onderweg stoppen we bij een pilgrimsplek (opzoek naar stikkers) maar we vinden vooral een oude Noorse kerk en een meer met prachtig uitzicht waar we even rustig op een pier genieten. Daarna de laatste 40km langs het meer naar de stad. Vlak voor de stad nemen we de camping en gaan we uit eten in het stadje. We stippelen onze volgende dagen uit. Over 3 dagen zitten we in Hetta (Finland) en daarna komt de Noordkaap in zicht!!!
Ik heb zelf wat last van kleine spiertjes die je nooit zo veel gebruikt (bij het sturen) maar verder gaat het goed. We liggen vaak al wel vroeg op bed. Zon gaat inmiddels om 23:00 onder en om 3:00 op. Het weer zit ontzettend mee. We horen elke keer dat het gisteren geregend heeft of de het vandaag lekker warm geworden is.Dag 5: gisteren was niet heel spannend. We hebben rustig aan gedaan (voor ons doen) met 276km naar Östersund. Onderweg een nieuw knipperlicht voor papa gekocht en geplakt met ductape. Het landschap is flink aan het veranderen, we rijden door de uitlopers van de bergen die tussen Noorwegen en Zweden liggen. Onderweg stoppen we bij een pilgrimsplek (opzoek naar stikkers) maar we vinden vooral een oude Noorse kerk en een meer met prachtig uitzicht waar we even rustig op een pier genieten. Daarna de laatste 40km langs het meer naar de stad. Vlak voor de stad nemen we de camping en gaan we uit eten in het stadje. We stippelen onze volgende dagen uit. Over 3 dagen zitten we in Hetta (Finland) en daarna komt de Noordkaap in zicht!!!
Ik heb zelf wat last van kleine spiertjes die je nooit zo veel gebruikt (bij het sturen) maar verder gaat het goed. We liggen vaak al wel vroeg op bed. Zon gaat inmiddels om 23:00 onder en om 3:00 op. Het weer zit ontzettend mee. We horen elke keer dat het gisteren geregend heeft of de het vandaag lekker warm geworden is.


We reden vandaag 276 km.